Tuotteet​

TYYLIKKÄÄT LISTAT JA TARVIKKEET

Listat ja tarvikkeet on suunniteltu käytettäväksi juuri Kaycan-verhoilutuotteiden kanssa. Ne ovat 100 % yhteensopivia ja helppoja asentaa. Listat ja tarvikkeet ovat yhtä kestäviä ja huolettomia kuin huippulaadukas ja upea Kaycan-verhoilukin.

Kaycan vinyyliverhous
Kaycan vinyyliverhous

MUITA KÄYTTÖKOHTEITA

Kaycan vinyyliverhous

Aidat, näkösuojat, jätekatokset, postikatokset, tallit, varastot, puutarharakenteet, leikkimökit, vajat, terassit, huvimajat, ym… Kaycan seinäpinnoite on erinomaisten ominaisuuksiensa ja laajan värivalikoimansa johdosta tyylikäs ja huoleton valinta myös muihin säänkestävyyttä vaativiin ulkorakenteisiin. Eikä se vaadi huoltoa.

TARVIKKEET

Ulkoverhouksella ja Kaycan-tarvikkeilla viimeistelet talosi ja ne ovat erittäin helppoja asentaa. Asennus tapahtuu aivan normaaleilla käsityökaluilla nopeasti ja vaivattomasti.

Luonnollisesti voit tilata taloosi uuden upean ulkoverhouksen myös asennettuna. Uusi luonnonkaunis seinäpinnoite voidaan asentaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Materiaalia ei tarvitse maalata tai pintakäsitellä, joten talosi on heti valmis!

Mallistostamme löydät viisitoista suomalaiseen maisemaan sovitettua värimallia. Puun pintakuvionoilla viimeisteltyjä profiilimalleja on maahantuontiohjelmassamme kahdeksan.

VÄRIT

Alla esimerkkejä värivaihtoehdoista.

Pyydä tarjous jo tänään

Share